The project

De passie voor nieuwe trends in de bouwsector heeft geleid tot de een eerste kennismaking met beton ciré. De eerste drie jaar hield SA-Projects zich vooral bezig met het verdelen van de producten aan professionele schilders en aannemers. Na vele opleidingen en een aantal kleine projecten is SA-Projects gestart met de effectieve plaatsing van beton ciré, mortex en tadelakt. Intussen realiseerden we heel wat projecten en kunnen we rekenen op enkele vaste klanten. 

 
 
mortex keuken
20180105_174643.jpg

De toekomst van Beton Ciré...

Mensen kiezen bewust meer en meer voor decoratieve stuctechnieken voor volgende redenen:

- De typische betonvloer van vroeger (10cm dikte) heeft plaats gemaakt voor een fijne laag van slechts 2-3 millimeters die zowel in nieuwbouw als in renovatie kan geplaatst worden.

- Naast de originele grijze kleur kan beton ciré in een tal van kleuren en zelfs op RAL aangevraagd worden waardoor de industriële look nu ook een iets meer landelijk karakter kan hebben. Deze vloeren zijn dus in elke type woning toepasbaar.

- Mensen kijken steeds meer naar het gemak in onderhoud. Onze topvloeren zorgen voor een naadloze afwerking zodat het onderhoud ontzettend gemakkelijk is. Ook voor natte ruimtes of douches heeft dit zijn voordeel en bovendien zijn onze producten schimmelwerend.

 

Beton ciré binnen uw interieur

Beton ciré krijgt doorheen de tijd steeds meer toepassingsgebieden. Eerst vooral gekend voor vloeren en wanden, komt deze stuctechniek nu ook voor in de afwerking van meubels, van wastafels, baden, lichtarmaturen,... De toepassingen zijn oneindig en maken van elk voorwerp een uniek stuk. Zo kan een oude tafel een volledig nieuw leven krijgen door een laagje beton ciré op het bovenblad.

In onze nieuwe toonzaal maken wij ook plaats om enkele realisaties tentoon te stellen.